Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Můžu vrátit použité rozbalené zboží?

Hezký večer,
Navazuju na téma o přehrávání kazet do PC z rána, ale navazuju v tak jiném duchu, že raději zakládám nové téma.
Chtěl jsem se vyhnout údajně velmi nespolehlivým kopiím USB grabberu EasyCAP (na do 200), tak jsem v pro mě spolehlivé Alze za 755 korun koupil "OEM USB 2.0 Video grabber" a myslel jsem, že jsem za vodou. Fatální chyba, grabber je evidentně jeden z těch okopírovaných co jsou na Aukru za stovku, naprosto nespolupracuje, dodané ovladače, které mají fungovat i na Windows 7 x64, samozřejmě nefungují, zkoušel jsem už asi 20 verzí a ani jedna nešla. Přibalený program Ulead VideoStudio 10, který se má starat o nahrávání je extrémně nestabilní, chová se jako kdybych měl na jedno nastavení rok, strašně často jen tak z ničeho nic spadne, většinou při pokusu o začátek nahrávání. Když už to ustojí, tak nevidím obraz. Videa s originálním EasyCAP na youtube ukazují, jak jen zapne program a už vidí a slyší. Já vidím stále jen černo a neslyším nic i když mám připojený přehravač, vloženou VHS kazetu a zapnuté přehrávání. I když k tomu připojím přenosné DVD, tak nic nevidím.

A teď problém. Bylo to objednané přes internet, takže můžu vrátit nepoužité zboží. Jenže tohle bylo v takovém tom zataveném plastu, který jsem musel rozstřihnout a je to tedy už použité. Můžu jim to vrátit, nebo budu mít teď po dobu 3 reklamací peníze v čínském nefunkčním odpadu?

Předpokládám, že to vrátit nepůjde, protože nevědi, že je to fake odpad a ne originál, kterému odpovídá cena a Alza u mě skončila. Podle nich by to určitě mohl takhle vrátit každý po tom co si přehraje kazety do PC, co?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To má být tohle? K tomu bych důvěru neměl... On totiž analog je poměrně náročný na datový tok (více…
ms 14.07.2012 23:42
ms
Už to sice nemám doma, ale jestli nestačí Core i5 2500K @ 4GHz, tak je to celkem k ničemu. Má to jen… poslední
Potkan007 15.07.2012 12:41
Potkan007

To má být tohle? K tomu bych důvěru neměl...
On totiž analog je poměrně náročný na datový tok (více než u DVB-T!) a sílu CPU pro digitalizaci, nehledě na možné nepříjemné latence u USB > lépe prostě interní karta:
http://www.alza.cz/karta-pro-zachytavani-analogove ho-video-signalu-aver-ez-capture-pci-d65746.htm
http://www.alza.cz/aver-tv-dvd-ezmaker-gold-d23858 3.htm
Oba i cenově nejsou "daleko" od USB hračky
Navíc ta věc má dle uživatelů problémy s ovladači v Seven.

Já vidím stále jen černo a neslyším nic i když mám připojený přehravač

Máte zvolen správný vstup? U analogových karet to musíte zvolit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru