Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký antivir vybrat? NOD32 nebo AVP Kaspersky?

ja nevim jestli je na tom udajne a nebo doopravdy spatne, ale vzhledem k tomu, ze se to doctes na forech, kde tomu lide rozumeji a testuji i sami (tudiz necerpaji z netu prejate vysledky)a i v testech nedopada nejak zavratne, tak bych rekl, ze to bude pravda. precti si par veci na viry.cz a projdi si ruzne testy. jinak AVG na mym pc byla tragedie, jelo jako snek, ale to je jedno, mne se ani nelibi to jeho hnusny rozhrani, vsechno slozity , brrr, ale kazdeho vec, ale i tak bych si ho koupil , pokud by v testech vychazelo dobre, protoze je cesky. jenze nikde neoslnuje, jen par lidi po netu ho brani a to je vse.

taky nevim, co kde kdo zaplati, ale treba prave na viry.cz, i kdyz nekdo rika ze protezuji nod, tak se doctes, ze AVG je tragedie a treba o NORTONU a ani KAV to nikdo nerika, takze je jasne, ze tam asi nic zaplacene nebude.

jasne, ze zadny AV neni 100% , to jsem nikde nerikal a taky je to prirozene, ale NOD proste ve vetsine testu vyhrava a potvrzuje to i u mne doma v PC a Kaspersky na tom neni o moc hur, chodil jsem schvane na ruzne zapraseny stranky a reakce Nodu je bleskova, samozrejme nevim, jestli to neni treba falesny poplach, ale jsem radsi, ze se neco objevi, nez kdyby AV nerval a v tichosti jsem mel v PC smejda.

je tva vec a tvoje volba, ze se nechas chranit mailserverem. ja budu mit radsi doma kvalitni AV, aspon podle testu co najdu na netu a nebudu se spolehat na kdovi co a koho. Jinak Eva se asi ptala prave na AV na stanice... Novy KAV je na mem PC rychlejsi nez NOD. Oba plne nastavene na kontrolu vseho co vubec jde nastavit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny