Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký antivir vybrat? NOD32 nebo AVP Kaspersky?

tohle je fakt tezky, asi se to da rict takhle, ze oba patri ke spicce, ale osobne si myslim, ze je NOD asi o malinko lepsi, i kdyz novy KAV hlida i veci, o kterych si NOD nechava zatim jen zdat(po prazdninach ma byt verze 3 a ta mam mit ruzne vylepseni), ale je na diskusi, jak dalece jsou vyuzitelne. Radsi mam ale kasperskyho a prave proto, ze se lip ovlada a libi se mne jeho ikonka:-D, ale nemam ho koupenyho a kupovat nebudu. Mam NOD na 2roky a zatim nelituju.
S tim znamejsim to neni pravda, ve svete, alespon co jsem ruzne cetl, neni NOD moc rozsireny, u nas ano.
Tady mas thread o KAV2006 http://viry.cz/forum/viewtopic.php?t=16139 ale pise to kluk, co Kasperskyho nemam moc rad, ale udelas si obrazek o neco lepsi a mas tam i spoustu threadu o jinych AV. Procti a uvidis, jestli te to bavi. ja ti treba neumim rict, co je lepsi na serverech... Tam se to doctes a nebo pockej, az ti tady nekdo znaly odpovi , bude se to asi chovat jinak a taky jsou na servery trosku jiny verze rogramu.

jeste neco, NOD ma u me na pc v pameti dva procesy a zabira v pameti 17-25mb a to je jen AV. KIS2006(ne KAV) ma take dva procesy od 11-22mb v pameti a to ma navic firewall, antipishing, hlidani integrity souboru, hlidani zapisu do registru atd. Takze je fakt absolutne nenarocny na system.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny