Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ten "správny" čas - kedy je najvhodnejšia kúpa notebooku

Nevim jak Sony, ale k Thinkpadum se da dokoupit vetsi baterka, vhodne na delsi cesty. Pokud nepotrebujes DVD, muzes tam misto ni dat dalsi disk. Do starsich sla dat misto DVD i baterka, jak je to s aktualnima modelama nevim. Konstrukce je solidni, pevna, bezne nosim otevreny notebook za displej, a nic nevrze. Plasty jsou odolny, malokdy neco praskne, a pokud, tak to neni nic dulezityho. Displej drzi otevrenej spolehlive, i moje obouchana R31 (nizsi trida pro domaci pouziti) nema s otviranim a zaviranim displeje problemy.

Nedostatky
- novejsi modely pomrvily ThinkLight (lampicka na nocni praci, zabudovana v ramu displeje) - puvodne svitila na klavesnici, ted sviti spis do obliceje a oslnuje. Asi to bylo mysleny jako osvetleni obliceje pri videokonferencich, ale nebyl to dobry napad
- po par letech provozu se vybeha vetrak a zacne dost hlucet, ale da se koupit na eBay novy za cca petistovku, a vymenit (delal jsem to u T42 a T43 a bez problemu)
- muj aktualni T400 mi pripada prilis robustni, se spoustou mista okolo klavesnice a displeje - predchozi T43 proti nemu vypada titerne. Asi zalezi na konkretnim modelu
- u starsich modelu po par letech odchazely DVD-ROM mechaniky, mel jsem v ruce par Thinkpadu, ktery stezi precetly instalacku. U svyho aktualniho T400 jsem DVD vyhodil, neb ho nepouzivam, takze nevim, jak je na tom soucasna generace :)

Nicmene Thinkpady T jsou drzaky, a pri slusnym zachazeni a alespon minimalni peci (jednou za pul roku vyfoukat prach) pobezi spolehlive.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny