Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ten "správny" čas - kedy je najvhodnejšia kúpa notebooku

Kdyz uz mu doporucujes Thinkpad a mluvis o vymene DVD za baterku apod., tak taky musis rict, ze tuto moznost nemaji levny smejdy, ktery taky patri do rady Thinkpad. S lampickou nemam problem, mam T61 a T420 a jeste mame doma T520. Ani jeden nesviti spatne. Mista kolem klavesnice mam asi tak na malicek, takze cca 1cm. Misto kolem klavesnice mas proto, ze se pouziva asi stejna klavesnice jako v modelech 4:3 a oni ted vsude delaji ty sirokouhly smejdy.

S cim maji ale novejsi rady problem (u T4x jsem se s tim nesetkal), je problem s panty. U dvou ze 3 NTB se nam v zaruce ulomily. U T61 se ulomily po druhe tesne po 3lete zaruce. Takze dvema ze tri NTB se ulomily pri beznym zachazeni panty. Vzdy ten slabsi, ale jsou kovovy a vyrobce se tim nezapomina pochlubit. Moji duveru v radu T to znacne podlomilo a vubec nevim, co bych si znovu koupil, protoze jsem snad poslednich osm deset let nemel nic jiny, nez radu T. Panty stoji cca 2000 (nepocitam ebay), musi se kupovat oba a i v zaruce s tim ma Lenovo problem. Vetrak se mne na cca 8 ntb nikdy neznicil a nikdy nehucel.

Takze moje vyhrady k novym radam T jsou tyto:

- mnohem horsi plast pouzity na misto pred klavesnici, promackava se , nekde praska
- panty na hovno
- displej na hovno, ale to maji vsechny rady T, ktery jsem mel od dob T40. Jediny dobry displej mela T43 ve velkosti 15" s panelem IPS, bylo jich hodne malo a ja jeden mel, i levny Acery maji lepsi displeje, nez rada T za 30 a vice tisic, nemam na mysli rozliseni, ale podani barev, kontrast, atd., i ten hnusnej lesklej displej je lepsi, nez matny na drahym Thinkpadu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny