Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ten "správny" čas - kedy je najvhodnejšia kúpa notebooku

Jasne, pisu tam, ze mam a mel jsem, jen radu T. Na druhou stranu mne prijde, ze je pevnejsi konstrukce. Ale zarazi me, ze se samy vylamuji/vypadavaji kousky plastu treba nahore u displeje (T61), jak se otevira horni kryt tim posuvnym otviranim. Jsem si na 100% jistej, ze to zadnou ranu nedostalo.

Ja zhorseni poznal jen u pantu. Porad mne ntb z rady T vyhovuji, jen se bojim ted koupit neco dalsi, protoze ty panty me fakt polekaly. Nikdy na starych T4x se nic podobny nestalo a mely uz treba 6 a vice let. Ted ma nejstarsi 3 roky a 2x ulomeny panty a to ty novy se ulomily po cca 3 mesicich od vymeny v servisu. Proste to zatuhne a zlomi se bez jakyhokoli odporu, najednou ti visi pant. A dalsi zhorseni ten plast kolem touchpadu. Starsi rady jsem mohl vzit prstama i otevreny ntb za okraj a nic se nepromacklo, novy uz tak vzit nemuzu, aniz bych to nepromacknul. Ale chapu, ze se takto ntb tahat nema. No u staryho to slo, tak jsem to tak delal.

Displej neni zhorseni, jsou porad stejne hnusny. Mam doma i jeden z nejlevnejsich "thinkpadu" SL 510 a ma to lepsi displej, nez ty moje drazsi, ale je lesklej.

Dell se mne nelibi, HP taky ne a tak nevim, co bych si pro priste pripadne koupil.

Nechci, aby to vypadalo, ze na ne jen nadavam. Porad to ma super pevnost, monzosti vymeny za 9cl. baterky, moznost nacpat dalsi baterku misto DVD, neprehriva se to, poradne ani nezasira prachem, klavesnice je i po letech funkcni a bezproblemova, trackpoint se taky hodi, dobra barva. Kdo to nezna, tak to neukradne a jeste ti rekne, ze mas starej notebook, jestli na tom neco vubec spustis, atd. Ja mam nejradsi tu starou T61, mam jeste tu 4:3 a bojim se, az zdechne. Nechci sirokouhly.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny