Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký operační systém?

Tohle sem taky zkoušel, pracovat pod účtem obyčejného uživatele, a výsledkem bylo, že kdykoliv bylo potřeba něco doinstalovat, řekněme aktualizace browseru, jakýkoliv prográmky, tak se to vždycky zakouslo a stejně sem se musel přihlásit jako admin. A ještě se ta instalace provedla jen napůl takže sem to pak musel kompletně odinstalovat a nainstalovat znovu.
Anebo si představ že sou na počítači 2 uživatelé a každý se přihlašuje pod jiným účtem. Demence microsoftu je taková, že soubory které vyvoří první uživatel tak druhý uživatel nemůže otevřít (díky omezeným právům), nebo je může otevřít ale nemůže smazat. A to se dělo pořád.
A to už vůbec nemluvím o tom, když sem chtěl něco smazat ze složky Windows nebo Program Files, to už se ti jako obyčejnému uživateli nepovede skoro nikdy.
Takže opravdu nevím naco ty uživatelské účty sou. Akorát tak pro písařky co sedí v kanceláři a používají PC místo psacího stroje.

Proti těm útokům hackerů mám spolehlivější metodu. Když přestanu pracovat na netu tak vytahuju kabel ze síťový karty. To je myslím spolehlivější řešení. A jednou týdně testuju PC antivirákem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny