Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký operační systém?

Když chci mít něco opravdu v bezpečí, tak jsou mi práva ve Windows nanic. Protože když mi ten počítač někdo ukradne a vymontuje z něho harddisk, (nebo když se jedná o flešku), tak se stejně dostane všude. Takže důkazy o trestné činnosti budu mít v TrueCryptu, důkazy o nevěře taky, a ostatní věci nepotřebuju tajit.

Pro psaní nebo koukání na filmy nepotřebuju lízt do systémových složek, ale třeba jenom když antivirák najde vira v systémové složce, tak jak ho pak smažeš?

Když něco odinstaluju tak mi pomůže smazat to i z program files. Kdybych to nedělal tak teď už bych tam měl složky Firefox5 až Firefox14 a kdo by se v tom pak vyznal? :-)

Jaké serverové služby? Obyčejný uživatel přece nepotřebuje žádné serverové služby, a ani neleze na počítač odněkud jinud. To dělají jen administrátoři, nebo provozovatelé webů, ale pro obyčejné uživatele by úplně stačilo, aby Windows vůbec neumožňoval přístup na počítač přes síťovou kartu. Nebo kdyby byl na síťové kartě fyzický přepínač, kterým by se to dalo znemožnit a nikdo by to potom softwarově nemohl obejít. A žádné zamykání by nebylo potřeba.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny