Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pc herni

Tam jde o to, že se poslední hodiny nic nedělo, takové to "a co budete dělat o prázdninách", protože netušej, co s náma ještě dělat a toho já se moc neúčastním, protože na začátku prázdnin netuším, co bude a mám samé hurá akce, třeba v pondělí jsem dal kolo na střechu a odjel jsem za kamarádem.
Jinak samozřejmě od září do konce roku, dokud se něco učíme, nehraju, to dělám jako jeden z mála opravdu to, co mám a proto jsem vždycky asi nejvíce podezřelý, všíchni otevřené hry, já Word se zápiskama a rádi si stoupaj za mě. Dějepisář mi dokonce řekl, že nemám hrát o hodině hry, že prý mi s tím třískne o zem ThinkPad neThinkPad a nebude se o tom se mnou bavit. A pak prý, že s poctivostí nejdál dojdeš. Kdybych hrál jako ostatní, tak mi určitě nikdo nic neřekne. Stejně tak taháky. Celá třída má papírky, já se to učím jak ko*ot, mám z písemky 3 i když si myslím, že vím o čem mluvím, ostatní mají téměř bez práce 1 a kdo je podezřelej?

No a příští, maturitní, rok nám odpadá spousta předmětů a místo toho máme víc seminářů, než letos. Těch není zas tolik, abych měl stále všeobecné zaměření jako předchozích 7 let, takže mám prostě matiku i když ji nemám rád, ale aspoň se snažím, projdu a něco si z toho odnesu, jazyky, informatiku a takhle podobně. Chemiie a biologie už se mi nevešly do rozvrhu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny