Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem online antivirus zdarma od Microsoftu

3b) v praxi to je tak: ve fabrice kde mají jednotnou instalaci s officem, powerpointem a sapem, jim stačí přístupová práva fu (faking user). oni ti pak stejně volají že se jim zaplnil disk protože všechno cpou na c: do %userprofile% - ještě je v tom podporuje pitomá ikona Plocha a Dokumenty.
3c) to si dovolí existovat lidi co mají požadavky nad standartní instalaci - kýžený drahý soft nutně musí zasírat adresář system32, nutně musí při běhu zapisovat do program files... a běháš kolem nich furt
3d) nešť, firma zbohatne a pořídí těm co jezdí na služebky nebo tahaj práci dom - notebuky. a kde jsou uživatelé mimo doménu se svým správně zabezpečeným notebukem? v pr.... takže všichni musí mít admošská práva. tak co si ten m$ hraje na kecy o zabezpečení?
3e) ostatně vzpomínám blahé časy kdy jsme poprvé dostali nové lesklé windows nt. it pochopitelně okopírovali vzorové nastavení policy v active directory, takže všichni měli stejně debilní rozlišení a refresh obrazovky jako 14" monitory v redmontonu, ale zato služba remote registry je snad default zpřístupněná dodnes... (mimochodem, chtělo by to nějaký červík)
3f) brum brum, jaká ty práva jsou: tak proč každý druhý měsíc čtu o záplatě, bo nějaký exploit si může zvýšit práva? tam je něco systémově špatně. [vtip] jo, řešením bude wista - 12 let po nt4, 50 let po unixu [/vtip]

4) a dobře jim tak

mám dělat nějakou práci, a nějak se mi dva měsíce nechce, tak klofu do poradny, toho si nevšímejte...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny