Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Flegu, promiň, ale k čemu tobě bude diakritika? ::)
anarchist 17.08.2006 23:32
anarchist
mne k nicomu ale to nie je moj web ja mam len za ulohu spravit z neho nieco citatelne co je pre sefk…
fleg 18.08.2006 00:38
fleg
mas pravDU TAKy sI MYslIM Ze je to UPLNE ZBYTecnY DokonCe uVAZUU ZE zacnupSAT V hEBMIlo co ty NA To…
anarchist 18.08.2006 00:49
anarchist
vec nazoru. ine jazyky sa bez diakritiky zaobidu nevidim dovod preco cestina a slovencina nie. mna p…
fleg 18.08.2006 01:29
fleg
Zatímco chybějící diakritika se všeobecně akceptuje (mám na to ovšem svůj názor), tak chybějící inte…
anarchist 18.08.2006 01:36
anarchist
tak posledna odbocka...diskusiu na takychto serveroch povazujem za vyslovene neformalnu preto nevidi… poslední
fleg 18.08.2006 09:07
fleg

mne k nicomu ale to nie je moj web ja mam len za ulohu spravit z neho nieco citatelne co je pre sefku firmy (ble) dost podstatna zalezitost pretoze ma sekiruje uz od zaciatku (a nie kvoli webu...to som im zatial robil len siet a dodal nejaky hw smiesny). proste biznis ktory nechcem ale nemam to na koho hodit (btw ja diakritiku neznasam a myslim ze na webe je zbytocna).

vec nazoru. ine jazyky sa bez diakritiky zaobidu nevidim dovod preco cestina a slovencina nie. mna proste diakritika zdrzuje a som pisat takto zvyknuty. proste mne stranky bez diakritiky vobec nevadia dokonca mi viac vyhovuju ako tie ktore su gramticky koser (nehovoriac o tom ze ked mi niekto pise v cestine koser na icq ze sa mi tam zobrazuju vselijake obldzniky a neviem vobec co mi chcel dotycny povedat

Zatímco chybějící diakritika se všeobecně akceptuje (mám na to ovšem svůj názor), tak chybějící interpunkce a nepsaní velkých písmen na začátku vět je naprosto neomluvitelné! Když už máš potřebu takto jazyk prznit, pak se to ale nesnaž omlouvat tím, že tobě to tak vyhovuje. Působí to vskutku hloupě. Ale zpět k tématu vlákna, tahle debata sem nepatří.

tak posledna odbocka...diskusiu na takychto serveroch povazujem za vyslovene neformalnu preto nevidim dovod drzat sa striktne jazykovych pravidiel (okrem i/y to bije do oci aj mne).
ak ti budem pisat oficialny mail bude sice bez diakritiky (predstav si ze v oficialnom uradnom alebo firemnom styku sa stretavam s pisanim mailov bez diakritiky pomerne casto) ale zato uz s interpunkcnymi znamienkami;o))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru