Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nejde mi zvuk na inernetových videích a obraz se po 11ti sec pravidelně sekne

Áno, animácia flash player sa mi točí... Tieto moje príspevky patria k úvodu témy, ktorú začal Keltík:

Dobrý den, nevím proč ale co jsem se probudil tak mi na internetu nejede zvuk, v pc mi jde všechno jak má a když chci pustit video na youtube nebo na eurogameru, tak video běží 11s bez zvuku a po 11ti s se sekne.. zkoušel jsem přeinstalovat javu, flashplayer, restartovat vypnout, opravit regisry, scandisc celého pc a pořád mi to nejde už nevím co mám dělat, přitom jsem od včerejška nic neinstaloval ani nestahoval, ještě jsem se díval na youtube na film, zavřel jsem prohlížeč a šel spat, dneska jsem sedl k pc a prostě to co jsem popisoval... byl bych vděčný za každou radu.
pokračoval som podľa návodu od IQ37
Vypni HW akceleraci na videu a pokud jde o YouTube, tak taky HTML5 podporu
Vypol som HW akceleráciu a HTML5 som mal vypnuté. Ako náhle som zapol HTML5, tak mi začali fungovať videá na youtube bez problémov. Lenže, keď spúšťam videá z iných stránok (napr. tvnoviny, mojevideo, atď ..... )tak sa to správa presne tak, ako to popísal v 1. príspevku témy keltík. Ešte raz zopakujem, že cez Internet explorer fungujú všetky videá. Dúfam, že som to teraz napísal Dostatočne zrozumiteľne a spomenul všetky dôležité fakty.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny