Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nejde mi zvuk na inernetových videích a obraz se po 11ti sec pravidelně sekne

Dobrý den, nevím proč ale co jsem se probudil tak mi na internetu nejede zvuk, v pc mi jde všechno jak má a když chci pustit video na youtube nebo na eurogameru, tak video běží 11s bez zvuku a po 11ti s se sekne.. zkoušel jsem přeinstalovat javu, flashplayer, restartovat vypnout, opravit regisry, scandisc celého pc a pořád mi to nejde už nevím co mám dělat, přitom jsem od včerejška nic neinstaloval ani nestahoval, ještě jsem se díval na youtube na film, zavřel jsem prohlížeč a šel spat, dneska jsem sedl k pc a prostě to co jsem popisoval... byl bych vděčný za každou radu.

Děkuji ivan

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ide o chybu v prehliadači Chrome, na riešení ktorej sa už pracuje (Issue 139953). Chyba by mala nast…
los 08.08.2012 21:43
los
aha... tak to pak jo :) já mám 5.1 zvuk ale te´d jsem zjistil zase novou zajímavost :D ještě než jse… nový
Keltik 09.08.2012 12:48
Keltik
je to tak dneska jsem si koupil sluchátka na skype a když jsem je zapojil tak mi začal jít zvuk i na… poslední
Keltik 09.08.2012 19:42
Keltik

aha... tak to pak jo :) já mám 5.1 zvuk ale te´d jsem zjistil zase novou zajímavost :D ještě než jsem si tady četl ods té odninstalaci flashe tak jsem si to našel odinstaloval, restartoval pc, nainstaloval flash 10 a videa mi pořád nejdou.. dokonce už i na youtube :D ale pak jsem najel na youtube na písničky od místní zábavová kapely která u nás hraje a ehle.. zvu jede úplně normálně.. i ostatní jejich písničky zveřejněné na tubku.. pak jsem si našel zas třeba nickleback a zase bez zvuku.. :D přitom jako nepřihlášený.. ale asi to bude tou chybou v chromu :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru