Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém připojení k síti přez USB modem

Dobrý večer,mám problém ohledně připojení přez USB modem,který používám na notebook.Pul roku bylo vše v pořádku a najednou při připojení a s plným signálem,se mi přesto při najejetí na internet objeví:Nelze připojit k serveru.Nevím co s tím.Prosím o pomoc a děkuji za jakoukoli radu.Ještě jsem zapoměla podotknout,že internet používám v Holandsku a že modem je od vodafonu.Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokial je to ceska simka a pouzivas ju v zahranici je to blbost, pretoze platis strasne peniaze za d…
fleg 05.08.2012 13:45
fleg
Dobrý den, děkuji za odpověď.Ano,máme českou simkartu a platíme 1200 korun měsíčně.Již to tak provo…
hani.r 05.08.2012 14:02
hani.r
Jedna vec je datovy limit a druha vec je ochranny limit, ako spominal brtnik vyssie. Je to vec, ktor… nový
nl12345 05.08.2012 17:42
nl12345
Děkuji za odpověd.Ptala jsem se providera a nic nebloknul a ani omezení neudělal.Datový limit máme d… poslední
hani.r 05.08.2012 20:12
hani.r

Pokial je to ceska simka a pouzivas ju v zahranici je to blbost, pretoze platis strasne peniaze za datovy roaming. Ak sa zdrziavas v zahranici dlhodobo alebo chces pouzivat net castejsie urcite sa ti oplati pripojenie od miestnehho operatora (napriklad nejaka kreditna simka).
Pre vylucenie problemov s dns napis do prehliadaca 92.240.244.39 namiesto www.poradna.net, ak sa ti zobrazi stranka poradne, mas problem s dns, ktory sa da vyriesit. Ak dostanes rovnaku chybovy hlasku je problem niekde inde.

Dobrý den,

děkuji za odpověď.Ano,máme českou simkartu a platíme 1200 korun měsíčně.Již to tak provozujeme pul roku a jsme spokojený.Dosud nebyly žádné problémy až teď.Vždy po měsíci,když manžel dojel domů,tak nám zbývala ještě polovička z datového limitu,protože to manžel používá jen na skype,takže žádné videa ani stehování,jen pro komunikaci s rodinou.Já se v pc nevyznám,ale je možné,že je něco přeplého v pc,jenže já bych to potřebovala napsat po lopatě krok po kroku co dělat.Děkuji

Jedna vec je datovy limit a druha vec je ochranny limit, ako spominal brtnik vyssie. Je to vec, ktora by ta mala chranit pred mozno az nevedomym pouzivanim dat v zahranici a tisicovymi fakturami. Kludne sa mohlo stat, ze daky soft u providera vyhodnotil pouzitie SIM ako rizikove a blokol jej data, takze ja by som sa predsa len susil opytat providera, ci vam nieco neblokol.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru