Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem náhrada za samsung galaxy ace

ahoj,chtěl jsem si prodloužit smlouvu u t-mobile i s tím,že si vezmu nový mobil samsung galaxy ace.Bohužel ho už nemají,tak se ptám nejdříve zde: Jakou by jste mi doporučili adekvátní náhradu ve stejné cenové hladině?Asi bych raději samsung,prý má super displej,a chtěl bych android.Děkuji JK Ps: nekamenujte mi prosím :-) už jsem starší generace :-)

Předmět Autor Datum
Mrknul bych se nekde na ZTE Blade nebo Blade II, za ty penize mi to neprijde spatne. Ale chce si to…
lucifer 06.08.2012 12:22
lucifer
díky,já bych raději samsung :-)
jarinek 06.08.2012 12:42
jarinek
Ted nechapu jak to myslis, ve stejne cenove relaci jako Ace ke smlouve od operatora s urcitym MP neb…
borsuk 06.08.2012 13:07
borsuk
ahoj,moc díky.Myslím to tak,že ho chci k prodloužení smlouvy.S tím displejem se mi to jeví tak,že má…
jarinek 06.08.2012 13:25
jarinek
K prodlouzeni smlouvy, cili za dotovanou cenu, v tom pripade se musis porozhlednout po tom co nabizi… poslední
borsuk 06.08.2012 13:37
borsuk

Ted nechapu jak to myslis, ve stejne cenove relaci jako Ace ke smlouve od operatora s urcitym MP nebo nahradu za plnou cenu? Pokud to prvni, podivej se do nabidky tveho opa, ve druhem pripade je cenove podobny, jen o malo drazsi Samsung Galaxy Xcover. Ace vubec nema super displej, rozliseni 320x480 na uhlopricce 3.5" je dnes uz bohuzel o nicem, navic operator mel urcite v nabidce verzi oznacenou Ickem na konci, tzn. vyssi takt CPU, mirne vetsi RAM, cloveka to zavadi k tomu ze jde o inovovanou a vylepsenou verzi, opak je pravdou.

ahoj,moc díky.Myslím to tak,že ho chci k prodloužení smlouvy.S tím displejem se mi to jeví tak,že mám sonyericsson C510 a oproti tomuhle je asi každý displej na dotykovém telefonu super :-). Takže ty si myslíš,že ten Samsung Galaxy Xcover je dobrý?Koukám,že ten displej je asi stejně velký

K prodlouzeni smlouvy, cili za dotovanou cenu, v tom pripade se musis porozhlednout po tom co nabizi tvuj operator... jo uz to ctu TMO, tak jedine Galaxy S Advance nebo Galaxy mini 2, nic jineho jako adekvatni nahradu za Ace tam nevidim.
Edit: bude li to vubec prvni telefon s Androidem a ma li to byt jen Samsung, Galaxy mini 2 se mi jevi jako optimalni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru