Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Microsoft Visual C++ Runtime Library - Runtime Error!

To je tazke. Prejavuje sa to od nejakej doby alebo sa to prejavuje uz odkedy ten PC mas?
Je to sucast Windowsov, konkretne sucast tohoto tu http://www.microsoft.com/whdc/system/pnppwr/wmi/WMI -intro.mspx

Preco to robi problem je tazke jednoznacne zodpovedat, este som sa s tym nestretol, ak sa to prejavuje odkedy ten PC mas, tak by som pozrel na strankach vyrobcu MB ci na motherboard nie je upgrade BIOSu ktory by nieco opravoval v ACPI, skusil by som novsie ovladace na vsetko co v PC je, ak pouzivas nejaky program na monitorovanie teplot PC apod. (napr. MBM, speedfan apod.) skusil by som to vypnut/zrusit spustanie pri starte Win, aby si zistil ci to prestane.
Mohol aj niektory program pri instalacii prepisat niektoru .dll na starsiu verziu, to by chcelo preinstall Win a servicepacku a Win-zaplat a ovladacov, a neinstalovat pochybne programy kym neodsledujes ci to robia aj ciste Win, ale do toho sa ti urcite nechce (nie je iste ci by to pomohlo). Ako casto sa to prejavuje?
Vseobecne by to mohol byt aj HW problem, ale to neporedpokladam.
Este by som skusil ak mas PC so speedstep alebo powernow to vypnut, ci to neprestane blbnut. Vypol by som tiez automaticke prechody do stavy pohotovosti a spanku, ak to mas nastavene (ovladacie panely - energia)... Ak mas v BIOSe nastaveine "C-States" alebo CPU powermanagement kde by bola volba aj CStates, vypol by som ich (nastavil len speedstep, resp. GV3, to nastavenie ale asi mat nebudes, ono sa to nastavenie moc nevyskytuje na beznych doskach)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny