Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nejde vypnout pc

Dobrý den ,chci se zeptat, nejde mi vůbec vypnout pc přes nabídku start a vypnout. Nejde ani přes tu nabídku restartovat. Nevím čím to je, z ničeho nic to začal dělat. Když ho chci vypnout musím to udělat přes správce úloh, pak odhlásit uživatele a pak teprve vypnout. Jinak přes správce když dám vypnout to vůbec nereaguje, jen když se odhlásím tak to jde. A když jsem zkusila zapnout pc a hned ho vypnout tak to šlo hned, ale když sem na pc přes den a večer ho chci vypnout tak vůbec nereaguje nevíte někdo co stím?

Předmět Autor Datum
Nieco ti bezi na pozadi co blokuje vypinanie. Skontroluj si trebars start-spustit:msconfig ze co sa…
MM.. 16.08.2012 01:00
MM..
ahoj no nejde to wypnout ani když vytvořím nový účet a pokaždý když to chci vypnout teda když se odh… poslední
denyyys 16.08.2012 10:39
denyyys

Nieco ti bezi na pozadi co blokuje vypinanie. Skontroluj si trebars start-spustit:msconfig ze co sa spusta po starte. Ale ked to po sterte vypnut ide tak to neni tym, takze skus odsledovat ze po spusteni ktoreho programu to prestane vypinat (tak ze skusis po kazdom spusteni nejakeho programu dat vypnut ze ci to vypina). Napr. skype alebo co za programy tam spustas by mohlo robit problem.
Druha moznost je ked to nejde vypnut pozriet si ctrl-alt-del spravcu procesov a vypinat podozrive procesy po jednom a skusat to vypnut ze kedy to pojde vypnut.

ahoj no nejde to wypnout ani když vytvořím nový účet a pokaždý když to chci vypnout teda když se odhlásit, protože to jinak nejde se mě to zeptá zda-li chci opravdu vypnout, že jsou uživatelé přihlášeni k síti a že vypnutím ztratím data, tak není to třeba internetem?Protože jakmile zapnu net a nejdu na net a hned vypnu tak to funguje;)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru