Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet na doma, pevný, O2

Přesně tak, narozdíl od od O2, UPC nabízí stabilní a garantovanou rychlost připojení.
Co se technických problému týče, za 4 roky co UPC mám (dřív to byl tuším Karneval) jsem řešil jen odchod napájecího adaptéru od modemu, který mi byl za 2 dny zdarma dovezen.
Taková třešnička na dortu (v dobrém), je to, že pokud zažádáte o zrušení smlouvy, nabídnou Vám lepší tarif nebo stávající služby za nižší měsíční paušál, nebo Vám dají na 6 měsíců jen 50% ceny. Svých zákazníků se drží zuby nechty, ale tak jako každá větší korporace lže a snaží se i nahravat víc peněz, to je ale v pořádku a takhle se nechám hýčkat a okrádat dokud nenabídne někdo v Pardubicích lepší služby.

Úplně nejlepší mi přijde asi internet přes Optickou linku, ale u té záleží na lokaci ještě více.
Na závěr dodám jen to, že žádná takto velká firma nedbá na zákazníky a jde jim jen o vyšší zisk, takže spíš než na pozitiva je lepší porovnat negativa. To myslím samo ukáže, že UPC je lepší než O2.

Například jejich reklama na až 16Mbps internet, bohužel to je zrovna ta věc, čím O2 ojebává technicky méně zdatné lidi. Z vlastní zkušenosti v rodině a ve velkém okruhu přátel vím, že většina z nich naletí a nedojde jim, že to slovíčko "až" hraje tu nejdůležitější roly v celém fungování, rychlosti a stabilitě připojení. Proto nikomu O2 nedoporučuju. Dokud nebude nabízet levně i tarify jako UPC, kde je rychlost garantovaná a v podstatě bez žádných poklesů, tak je pro mě O2 ínternet jen parodie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny