Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, nebylo by lepší, aby si ten mobil vybrala sama? Můžeš jí říct, že jí chceš dát k narozeninám m…
Eva_M 21.08.2006 08:42
Eva_M
Jasne, naslepo ji nic kupovat nebudu... Pro ni jsou kriteria asi takova (rekl bych): 70% vzhled, 15%… poslední
Ynd0r 21.08.2006 10:23
Ynd0r

Ahoj, nebylo by lepší, aby si ten mobil vybrala sama? Můžeš jí říct, že jí chceš dát k narozeninám mobil, ale že bys rád, aby byla spokojená, že ty jako mužskej bys to nemusel dobře vybrat atd. :-) Já si teda radši mobily vybírám sama. Jednak mám představu, jaké funkce to má mít a jaké naopak oželím, a za druhé hraje roli i to, jak mi "padne do ruky", jak se mačkají tlačítka... a taky jak se mi líbí ten odstín barvy ;-) Těžko odhadneš, jak jí to bude sedět v ruce, každému vyhovuje něco jiného. Chlap s mužskou "tlapou" těžko odhadne, co se bude líbit dámě s útlou jemnou ručkou ;-) A ty barvičky, to je pro ženskou celkem důležité hledisko ;-) a chlap to těžko odhadne. Měj se pěkně :beer:

Jasne, naslepo ji nic kupovat nebudu...
Pro ni jsou kriteria asi takova (rekl bych): 70% vzhled, 15% pohodlne psani sms, 10% mp3 player + zvenku pristupny slot na karty, 5% pouzitelny fotak.

Ja bych ji jen rad predhodil na vyber taky neco s OS, co by se ji treba zalibilo.
Melo by to precejenom svy vyhody - mohla by volat zadarmo, pouzivat to pro navigaci, atd... Proste kdyz uz se maj vyhodit prachy za novej telefon... no ne?:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru