Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Montáž komponentů u firmy?

Dobrý den,
Před nedávnem mi přišli tolik vysněné komponenty do PC(nový zdroj,ramky,procesor,chladič na procesor, a základní deska). Boužel, otec ani já to nemáme odvahu protože když je tolik nových věcí tak bychom neradi něco zapojili špatně a vyhořela nám třeba základní deska.
Máme ve městě dvě firmy u nichž je možno si komponenty nechat namontovat-u jedné nemám dobré zkušenosti. Tam jsem nesl PC na opravu, a donesl jsem si ho ve stejném stavu domů. Pak máme ještě jednu firmu ovšem s tou nemám zkušenosti.

Jaký na to máte názor-máme to risknout na tvz. vlastní pěst nebo to odnést do druhé a již zmiňované firmy.

Děkuji za odpovědi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli na to s tatíkem čučíte jak husa do flašky, raději si na seskládání někoho sjednejte (nemusí t…
mif 19.08.2012 21:10
mif
No, už jsme zapojovali nynější desku, procák, a grafiku, ramky takže zase tak neznalí nejsme. Jen pr… poslední
Sprcha125 20.08.2012 14:49
Sprcha125

Jestli na to s tatíkem čučíte jak husa do flašky, raději si na seskládání někoho sjednejte (nemusí to být nutně firma, stačí znalý kámoš). Při montáži se dá dokurvit baňa věcí, bylo by škoda nových komponent.

No, už jsme zapojovali nynější desku, procák, a grafiku, ramky takže zase tak neznalí nejsme. Jen prostě mám obavy, že se něco pokazí a mých 7k za komponenty bude tam kde slunce nesvítí.
Tatík říkal, že kolega v práci se počítačům vcelku věnuje takže volba padne asi na něj. Páč to je zadarmo, a to se mne jako studentovi bez vlastních příjmu hodí.

Tudíž problém je vyřešen-prosím o zamknutí tématu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru