Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "tuning" notebooku...má to cenu?

Čest chlapi,
mám takový docela offtopickový dotaz. Mám noťas IBM t40..uvnitř je 1,3centrino, 512ram (2x256), disk tam je 40Gb + 200 externí přes usb..proč to píšu.

Chtěl bych koupit k němu PCMCIA/USB tv kartu. Má to cenu? bude to na něm jaktakž šlapat, nebo to nemá cenu? nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, tak jestli mi s tím poradíte pls.

A druhý dotaz. Chci se zase vrátit k hraní WOW (určitě znáte). Jak jsem to hrál asi před půl rokem, tak ono to jelo, ale docela často se to trhalo a swapovalo to na disk, tak přemýšlím přikoupit 2x1GB ramky. Nemáte tady někdo zkušenosti s wowem a hraním na nějakých slabých strojích?...

Nový pc nechci kupovat, protože mi ten notebook stačí na vše co potřebuju (net, dokumenty v office, malé prográmky v práci,...)

Díky za rady...

Předmět Autor Datum
S tvkartama přes usb jsem u notebooku potkal asi třikrát a jenom jednou to bylo bez problému co se t… poslední
MM_tank 21.08.2006 15:24
MM_tank

S tvkartama přes usb jsem u notebooku potkal asi třikrát a jenom jednou to bylo bez problému co se týče instalace-jindy sem to nerozjel (starší ntb a jednou určitě ibm:-)). Jedině pokud budeš mít možnost to vyzkoušet. Obraz se podle mě škubal ale zákazník zachrochtal a vzal to. PCMCIA je lepší.

Nevím jestli Ti WOW na tom notebooku pojede...první bych zkusil jednu jednogigovku možná by s tou 256 stačila. Myslím že rozdíl mezži 1,2giga a 2giga nepoznáš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru