Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Operace byla zrušena z důvodu omezení platných pro tento počítač. Obraťte se na správce systému"

Outlok nepoužívám, takže ani nevím jak vyzkoušet. Mě to dělalo v textovém dokumentu WORD. Nakonec jsem to už vyřešila tak, že jsem postupně vrácela bod obnovy a jak "na potvoru" to zabralo až na nejstarší bod obnovení. Co mě ale při tom překvapilo ještě víc, tak to je toto:
Pro otestování jsem si stáhla vychvalovaný program SuperAntiSpyware. Uložila jsem si ho do složky a přidala tam ztaženou češtinu a popis ve Wordu. Po každém bodu obnovení, jsem tam ten instalační exe-soubor (18,2MB) neměla. Zůstal tam jen ten souborek s češtinou a textový dokument Word s popisem. Ten instalační soubor mi vždy zmizel i ze složky kde se mi ukládají stažené soubory z internetu. Je to normální? Myslela jsem, že mi zmiznou různé nainstalované programy, změní se mi nastavení PC atd., ale že mi ze složek zmiznou soubory, to jsem nečekala. Po každém bodě návratu jsem si musela vždy stáhnout SuperAntiSpyware.exe znova ( pro jistotu jsem to stahovala pokaždé z jiné stránky (slunečnice, stahuj, Chip), ale výsledek vždy stejný - po bodu obnovení v žádné složce exe soubor SuperAntiSpyware nebyl (ani v koši).
Dokáže to někdo vysvětlit? Jak si mám teď tu instalačku SuperAntiSpyware.exe uložit, aby se mi neztratila?

děkuji

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny