Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sekání Notebooku - možný důvod?

Alfonz.SPO - ještě jednou díky, video je užitečné a myslím, že mi bratr pomůže, ačkoliv je spíše na počítače.

Boeing - Nainstalovala jsem si Speedfan, jak jsi doporučil, a pokud jsem udělala všechno správně a dívám se správně tam, kde bych měla, tak to tady ukazuje pět částí, které měří.
Je to: HD0 Temp1 Temp2 Gpu (je tu nějaká spojitost s CPU, nebo jsem úplně vedle?) a Core.
Taky vidím tři obrázky, které můžou být, a to: červená a modrá šipka a oheň. Pokud to chápu alespoň trochu dobře, červená a modrá šipka ---> jsem za vodou, a oheň ---> průser? Jestli to je tak, jak si myslím (nevím proč, ale dost o tom pochybuju), tak za klidu to má všechno modrou, pak červenou šipku. Po půl hodině pracování, při kterém mám zapnuté čtyři stránky Google chromu nevýjíma této, Skype a Word, mi teploty Temp1 GPU a Core vyletí nad padesát stupňů, což už je oheň. Trvá to tak dlouho, až do šedesáti stupňů, pak začne pracovat odvětrávání, a až to má zase 50stupňů, zase se vypne a tak stále dokola... Je tohle normální? Asi je to směšné, ale nemám žádné měřítka, je to můj první notebook a v mojí rodině také.
Říkáš totální zamrzávání, kdy jsi nezjistil nikdy příčinu? Nezní to moc dobře. Co je to IE9? Někdo mi dal odkaz na tu vaši poradnu zkratek, ale tahle se tam nenacházela - tedy, já ji neviděla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny