Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sekání Notebooku - možný důvod?

A "IE9" je je Internet explorer 9, dnes to uz snad je odladene to by nemal byt problem. Ak mas ale este WindowsXP tak by som uvazoval o odinstalacii IE9, ak to vobec do XP instaluju, ale u Win7 by som to nechal tak. Treba mat nainstalene vsetky updaty z Start-Windows update, mozu riesit aj taketo problemy.

To tvoje zamrzanie neni teplotou ptz pises ze pri zamrznuti vetrak nesiel, az potom zacne hucat, t.j. pri zamrznuti bola teplota OK. Moze byt ze ti blbne hardware napr. LAN alebo WLAN karta alebo ich ovladace, pripadne este do toho antivirak alebo aj viry, pripadne moze byt problem aj vadny disk, alebo ine problemy trebars aj ten kradnuty Windows ktory je zavireny sam o sebe uz instalacka apod. Skus Win nainstalovat nacisto z original instalacky (najprv bez cisla len an 30dni to funguje skusobna doba aj beuz zadania instalacneho cisla - plati pre Win7)
A ovladace vyhradne z webu vyrobcu notebooku, nic ine tam neinstalit ziadne cistice ani tunice ani antiviry ani nic, len to co fakt potrebujes.
Skus aj pouzivat iny prehliadac internetu.

Inac len tak by som povedal ak sa tie tvoje zaseky deju len pri prezerani internetu tak tipujem ze to sposobuje flash player ptz v poslednej dobe je to nenormalna sracka co adobe vypusta tie nove verzie, len tak zo srandy skus ist do ovl.panley - software najdi tam Adobe flash player a odinstaluj. Nebudes vidiet na webe reklamy ale to prezijes. A skusaj ci to furt seka

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny