Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sekání Notebooku - možný důvod?

IE9 - radíš, že ho mám nechat, ale já ho tak na týden zkusím odinstalovat, jak radil ten druhý, kdyby se nic nezměnilo, nainstaluju ho znova.
Vím, že jsi hodně proti tomu - že jsi proti tomu, že jsem 'ukradla' windows. Dále vím, že to není zrovna praktické, ale četla jsem, že takto to má uděláno větší polovina lidí - takže každý druhý člověk, na kterého se podíváš nebo kterého znáš, nezaplatil za windows. Není to omluva, a taky chápu, že se musí zkusit všechno, pak teda, pokud se mi s ním za měsíc nic nestane, ho pošlu na diagnostiku, protože tak na dálku mi to z tudma nikdo nemůže zkontrolovat, a pokud nic nenajdou, našetřím na ten Windows, ačkoliv někdo další naopak ho zase ''ukradne''... Už to tak prostě je, možná za chvíli vymyslí nějaký princip, díky němuž by na podvodníky přišli, takže se můžeš radovat.
Flash Player jsem měla, ale hned jsem ho odinstalovala, a zkusím, jestli máš pravdu. Mám ponětí, že jsem to na něco potřebovala, ale to se ukáže, až na ten problém, že ho nemám, narazím.
Jinak to, co jsi říkal, mám na vyvážení nebo co bylo. Snad jsem to udělala správně...
Zatím, co ho mám dneska puštěný, mi to ani na chvíli nezaseklo, ale možná ještě přijde, možná mi něco z tvých rad pomohlo a už to bude v pořádku. Za všechnu pomoc a snahu děkuju. (stále mám před očima tu větu, že tu radíte dobrovolně, nežádáte peníze, takže proto to jedno slovíčko díku neustále opakuju)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny