Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sekání Notebooku - možný důvod?

Dobrý den,

na začátek chci říct, počítačům vůbec nerozumím, mám problém s notebookem HD a mám neoficiální Windows 7 - (někde jsem zaslechla, že s příchodem windows 8 už nebudete moci podvádět, protože tam bude nějaká aplikace, která na vás přijde - jak píšu, nerozumím tomu).
Notebook se mi začal přehřívat, už ho mám jeden rok - nic jsem nevěděla o tom, že by se měl raz za čas čistit. V tom jsem hledala důvod, takže jsem ho dala do servisu. Rovnou jsem si nechala přeinstalovat windows, abych ho mohla zase používat, dokud na mě nepřijde (nepoznamenala jsem to, ale asi jsem udělala nějakou chybu, a dozvěděl se, že podvádím - zdálo se mi, že mi více ''odporuje'', proto jsem chtěla nový windows s novou šancí, že neudělám stejnou chybu a nevšimne si mě).
Jenže od té doby se mi přímo nehorázně seká. Příklad; mám třeba puštěnou muziku, youtube, k tomu si čtu na internetu knížky, k tomu seznam a třeba google; začne to tak, že nejde internet. Nejdou žádné další stránky načíst, ani složky, které mám v počítači. Pak se to zasekne úplně. Začne mi nehorázně hřát notebook, a větráček pracovat na plno, ale po dlouhých deseti minutách to dokáže ovládnout a zase je to v pořádku - přitom, když zmateně klikám sem a tam, na místo toho, abych byla nevzrušená a trpělivá, což vážně v mém případě nejde, mi naskakuje různé; následující plugin nefunguje, přejete si ho ukončit nebo počkat, až se znovu nastartuje? - nebo tak nějak.

Čím myslíte, že by to mohlo být? Internetem stopro ne, to si nemyslím jen kvůli tomu, že mi přitom nejdou ani různé složky, ale protože internet sdílím s dalšími lidmi a jim jde v tu chvíli v pohodě. Teď přemýšlím, mohlo by to být tím, že mám google chrome a ten to dělá? Říká se, že máš zkusit všechno, můžu zkusit používat něco jiného... ale s googlem chromem se mi dobře pracuje, nechtělo by se mi ho zrušit, kdyby však stál za tím, tak bych něco musela udělat...
Nebo to je tím, že mám neplatný windows? Za chvíli bude osmička, nechci už kupovat 7, navíc tolik peněz...

Děkuji za jakýkoliv názor. Teď nemůžu, ale uvažuju, že to nechám poslat na analýzu... nebo se tomu říká diagnostika? :-(

P.S. Ještě jsem si uvědomila tohle - pročetla jsem hodně diskuzí na toto téma, ale žádné se nerovnalo s tím mým, takže ani jedna mi tak docela nepomohla, a to je tady hodně takových témat - že se jim seká notebook... to jen tak na okraj, kdybych se měla opakovat. Já to nikde nenalezla.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny