Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neautorizovaný product key

Zdravím, mám takový problém s PC.. včera jsem ho klasicky vypnul, večer zapnul a napsalo mi to, že to chce kód product key.. Mám neoriginální windows XP SP 3 home edition(OEM). Když jsem kód zadal napsalo mi to, že tento kód je neautorizovaný(zřejmě kvůli neoreginálnímu WINu.. podíval jsem se na různé rady,a proto,že mě to pustí na plochu a ikony na ní jen v nouzovém režimu, tak jsem v nouzovém režimu PC zapnul.. Zkoušel jsem stáhnout různé aktivátory,žádný nefungoval..Slyšel jsem o nějaké změně pruduct key,ale nevím přes jakou aplikaci,nebo jak.Potom jsem našel radu s Key update tool, ten mi ale v nouzovém režimu nejde spustit.. Jde to nějak jinak vyřešit, než reinstalací celého windows?PC mi funguje jen v obyčejném nouzovém režimu.. v nouzovém režimu s prácí v síti ani v jiném to nejde.. Všechny ty aplikace stahuji do mobilu následné přetahuji do pc.. Ví si s tím někdo rady? Za každou radu budu moc rád.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to maximálne podivné. Internet je plnej Corporate verzí, už léta aktivátory u XP, nikdo k ničemu… nový
Joseph 30.08.2012 22:27
Joseph
Korporatne cisla su vsetky preflaknute (myslim tym ze MS nejak vie ze su ilegal, tie kluce ktore sa… poslední
MM.. 31.08.2012 03:11
MM..

Je to maximálne podivné.

Internet je plnej Corporate verzí, už léta aktivátory u XP, nikdo k ničemu nepotrebuje.
Microsoft na nelegálne masové užívaní starých systémov zvysoka kašle, nevyvíja temer žiadnu snahu tyto systémy odstaviť.
V princípu by nemel žádny problém uniklé verze identifikovať a značnú část z nich zablokovat, nedelal to a vypadá že nikdy ani nebude.

Jednou user založí firmu, bude platit dane a potom zaplatí i licenci, preci dá to do nákladú v účetnictví.

Microsoft se penez dočká.

Korporatne cisla su vsetky preflaknute (myslim tym ze MS nejak vie ze su ilegal, tie kluce ktore sa daju zohnat po nete, on to MS snad scanoval cely internet :D) ptz s takym systemom si napr.nestiahnes z MS webu nic co vyzaduje kontrolu pravosti. A po ktoromkolvek update ktore by kontrolovalo pravost ti to moze MS zablokovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru