Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Presun servera v piatok po 14:00

Za včerajší približne štvorhodinový (neplánovaný) výpadok sa ospravedlňujeme a už pripravujeme ďalší:
V piatok (25.8.2006) niekedy po 14:00 sa server bude fyzicky sťahovať do nových priestorov. V tomto čase bude Poradna.net nedostupná. Očakávaná doba výpadku je okolo 45 minút. Dôvodom sťahovania je zlepšenie dostupnosti a obmedzenie ďalších výpadkov.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neberte to nikto ako rýpanie, ale len čisto teoreticky. Nedá sa urobiť záloha poradne a spustiť tá p…
msx. 24.08.2006 22:18
msx.
Tohle trochu rozveď, na to čumim jak blázen! Jak si představuješ výpadek? Na čem by ta záloha při vý…
anarchist 24.08.2006 23:44
anarchist
To bolo len také rozmýšľanie "nahlas". To si nevšímaj. Totiž náš poskytovateľ mal kedysi časté výpad… poslední
msx. 25.08.2006 17:37
msx.

Neberte to nikto ako rýpanie, ale len čisto teoreticky. Nedá sa urobiť záloha poradne a spustiť tá počas výpadku? Potom len skopírovať nové príspevky a ideme ďalej.;-) A teraz otázka: Koľko MB zaberá kompletný zdroják a dáta poradne spolu?

Tohle trochu rozveď, na to čumim jak blázen!
Jak si představuješ výpadek? Na čem by ta záloha při výpadku běžela? Jak často by se vytvářela, aby se dalo v příspěvcích navázat? Jak by se řešil přechod zpět do normálního provozu? Já té myšlence ani trochu nerozumim. ::)

To bolo len také rozmýšľanie "nahlas". To si nevšímaj. Totiž náš poskytovateľ mal kedysi časté výpadky netu. Nebol možný ping na DNS (viď moja IP). Máme aj záložný DNS, ale zrejme asi len akože, lebo ak vypadol tento, tak net nešiel cez ten druhý nikdy, tak ma napadlo, že by mohli urobiť záložné pripojenie do Internetu, keď je výpadok hlavného DNS. No a tak som rozmýšľal, že plánované výpadky by sa dali takto obmedziť. No ale to bolo len také rozmýšľanie "nahlas", takže netreba nad tým zas tak vážne rozmýšľať.;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru