Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 7 - optimalizace, aneb zbytečnosti pryč

.. keby niekto hladal tak http://extrawindows.cnews.cz/comment/10782

Razíte názor, že nová podoba hlavního panelu není až tak vychytaná a zvýšení panelu na úkor zbylé části obrazovky není to pravé ořechové? Pak není nic jednoduššího, než si panel zpátky zmenšit do podoby z předešlých verzí Windows. Klepněte na něj pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti.

Zobrazí se okno, kde se přepněte na první kartu Hlavní panel a zapněte volbu Použít malé ikony. Chcete-li se co nejvíce přiblížit podobě z Windows Vista a starších, pak ještě přepněte tlačítka na hlavním panelu na Nikdy neseskupovat. Tím docílíte i zobrazení textových popisků v panelu. Nastavení vyzkoušejte tlačítkem Použít.

Kvůli seskupování ikonek a celkové změně funkcionality tlačítek na hlavním panelu byly vývojáři Windows 7 nuceni ukrýt panel Snadné spuštění, který jistě znáte ze všech starších verzí Windows, tuším od Windows 98. Můžete si však doplnit něco podobného.

Pravým tlačítkem klepněte na hlavní panel a vyberte funkci Panely nástrojů|Nový panel nástrojů. Do adresního řádku okna, které se zobrazí, zadejte umístění %UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch. Stiskněte Enter, dialog by se měl do této složky přepnout. Potvrďte ji tlačítkem Vybrat složku. Panel by se měl objevit v pravé části hlavního panelu.

Znovu klepněte na hlavní panel a vypněte jeho uzamčení. Zobrazí se rozdělovací políčka. Tím, které je před panelem Quick Launch, táhněte doleva a přesuňte jej k tlačítku Start. Klepněte na oddělovací pásek před panelem Quick Launch a v nabídce vypněte zobrazení textu a názvu. Pokud používáte původní velké ikonky v hlavním panelu, pak si zde ještě nastavte Zobrazit|Velké ikonky. Poté hlavní panel přes pravé tlačítko myši a příslušnou funkci zase uzamkněte.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny