Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem odpojování samsung galaxy advance op pc

ahoj,prosím,mám samsung galaxy advance,do pc jsem nenainstaloval Kies,telefon připojuji přes usb,pc si našel ovladače sám,vše funguje,ale telefon je připojen jako přenosné zařízení,dole v liště vpravo se neobjeví bezpečně odebrat,takže kabel jen z telefonu vytáhnu. Nevím,jestli to je správně,ale jinak to nejde.Starou nokii jsem aky tak dělal,sony ericcson měl normálně ikonku bezpečně odebrat.Mohu to jen vytahávat?Copak se stane?Díky J. Ps:Na pc jsou Visty,na druhém pc win7-jde to taky jenom takhle

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vyzkoušel jsem to na několika telefonech a tabletech Samsung s Androidem a skutečně se tam neobjeví…
Henessy 04.09.2012 21:17
Henessy
Zajimave, mel jsem nejnovejsi inovovany model Ace S5839i a tam ikonka vysunuti media v oznamovaci ob…
borsuk nereg. 04.09.2012 21:36
borsuk nereg.
Uz som pisal ked mas mod Mass storage mas ikonku. Ked mas mod Kies, tak nemas ziadne mass storage. M…
MM.. 05.09.2012 13:48
MM..
My vime jak se pri pripojeni kabelem nastavuje mod Mass Storage na Androidovem telefonu! Puvodni dot…
borsuk nereg. 05.09.2012 14:43
borsuk nereg.
Jo ta tretia moznost nastavenia je "multimedialni prehravac" t.j. asi ten MTP o ktorom pises, takze…
MM.. 05.09.2012 14:59
MM..
Samsung již ve svých přístrojích delší dobu nepoužívá USB Mass Storage, ale nahrazuje ji protokolem…
borsuk nereg. 05.09.2012 15:17
borsuk nereg.
Jo potom sorry, ja teda asi nemam najnovsi model :-D V tom pripade by som sa nebal to vytrhnut ptz W… poslední
MM.. 05.09.2012 15:28
MM..

Vyzkoušel jsem to na několika telefonech a tabletech Samsung s Androidem a skutečně se tam neobjeví možnost bezpečně odebrat. Tak to klidně vytáhni.Já to tahám a zatím se nic nestalo. S Kies to nemá nic společného.

My vime jak se pri pripojeni kabelem nastavuje mod Mass Storage na Androidovem telefonu! Puvodni dotaz smeruje k tomu ze tazatel pise ze ma telefon pripojen v modu jako prenosne zarizeni, cili tedy jasne chapu jako velkokapacitni zarizeni neboli dalsi disk ale ikona odebrani hw v oznamovaci oblasti chybi. Telefon je pravdepodobne pripojen v rezimu "MTP" kde se pracuje s velkou interni pameti telefonu a v pruzkumaku windows se objevi jeho ikona. Dalsi vec je ze po povoleni rezimu ladeni v nastaveni rozvoje aplikaci bude mozne pouzit klasicky rezim Mass Storage a ikonka odebrani se objevi v oznamovaci oblasti windows. Se softem Kies to ma houby spolecneho, ten slouzi k necemu jinemu.;-)

Samsung již ve svých přístrojích delší dobu nepoužívá USB Mass Storage, ale nahrazuje ji protokolem MTP (Media Transfer Protocol). Ten by měl zajistit lepší práci s multimediálním obsahem a synchronizací s Windows Media Player. Pro uživatele systému Windows se zase tak moc nezměnilo, protože se přístroj sám po připojení přihlásí jako přenosné zařízení a kopírovat lze soubory stejně snadno, jako by se jednalo o vyměnitelné úložiště.

Jo a presne o tom se bavim, ten protokol MTP tusim neni jen vysada Samsungu, ale i novejsich HTC ci jinych modelu jinych vyrobcu. Jedna se tu o to ze zde u tohoto modu pripojeni zrejme neni ona ikonka v oznamovaci oblasti.

Cerpam z popisu modelu Galaxy S Advance na www.svetandroida.cz o tomto modu pripojeni uz zde ale kdosi na poradne psal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru