Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Starsi PC sa restartuje uz v BIOSe

Starsi PC (nie moj) najskor obcas nenastartoval na prvykrat, niekedy zamrzol vo Windows, posledne dni startoval bezne na tretikrat, prip. za nezapol vobec, bolo nutne vytiahnut napajanie, potom za zapol.

Dnes som zistil ze sa netoci ventilator na zdroji (par tyzdnov dozadu sa este tocil), vycistil som ho provizorne, zacal sa tocit, zapol som PC, siel do BIOSu a po par sekundach restart, potom obrazovka ci chcem PC zapnut normalne alebo cez nudzovy rezim, zvolil som normalne, nasledne sa PC okamzite vypol.

Ventilator na procesore sa toci, grafika ma pasivne, pocitac bol pred par mesiacmi komplet vycisteny od prachu, teraz tam uz bolo pomerne dost noveho prachu.

OS Windows XP SP2, CPU AMD 3000+, GPU GeForce starsia s pasivnym chladenim, RAM 1GB, zdroj ATX-350W P4, doska ASUS M2V-TVM

Kde moze byt problem? Ako a co mozem otestovat ked aj v biose sa to restartuje?

Dakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mam este dalsiu podotazku, vyskusam iny zdroj, aku znacku odporucate? Poziadavky majitela su cena, t… poslední
Dreamer 08.09.2012 16:42
Dreamer

Mam este dalsiu podotazku, vyskusam iny zdroj, aku znacku odporucate? Poziadavky majitela su cena, takze max. o 25% moze byt cena vyssia ako najlacnejsia "znacka", takze je okrem Seasonic a Fortron nejaka pouzitelna znacka za dobru cenu?

Mam kupit 350W zdroj, alebo uz nejaky "silnejsi"?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru