Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém z WinRaR 3.80 (Čo tak rapídne zväčšilo objem rar archívu?)

To je přeci už příšerné!
"...Problém z WinRaR 3.80..." - A jaký problém vychází z WinRARu? Nebo je problém s WinRARem?
"...Rozhodol som sa na radu odborníka všetky svoje poviedky umiestniť do aplikácie WinRaR 3.80..." - A kterého, poslední "kakastrofa", kterou jste vytvořil opět VY a nikoliv stále tajemný "Hacker", prý byla zažehnána ("vyřešeno" - zeleně odfajfkováno) a obecná rada byla o zálohování dat. Nikoliv čím. A pro archivování se nedoporučuje používání jakékoliv komprese - zálohované soubory se zabalí do archivu.
"...chcel som totiž ten rar skopírovať na disketku..." - Podíval jsem se na datum a nevěřícně ještě jednou! I tehdy nebyly diskety považované za spolehlivé médium! Dnes existují i naprosto neuvěřitelné věci na přenášení dat a v domácích podmínkách je možnost DVD-RAM + DVD(+/-) médium + NAS...
Open(Libre)Office své soubory již "balí" a komprimuje...

1. Již jsem vám doporučil sehnat administrátora, protože na administraci nemáte buňky! Ono i uživatelské základy nebudou slavné, ale pokud by se zabránilo vašemu ku*veni, po*ebaní, zp*čení, atd. systému vašimi vymyšlenostmi, pak by to byla jen výhra.
2. Na margo vašeho marného a destruktivního působení, jehož důsledky utkvěle svalujete na imaginárního "Hackera", jsem již napsal hypotézu, že vás v porodnici upustili hlavičkou napřed...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny