Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelze se připojit k Wi-Fi

Ahoj mám doma router Zyxel P660HW-T3 v2. A na něm jsem měl zapnutou Wi-Fi bratr j na mobilu občas využíval, ale dneska když jsem se chtěl připojit já s novým telefonem, tak se my děje to, že to u sítě wifi píše mimo dosah a to jsem 3 metry od modemu pře jedninou zeď. Když už se u mobilu objeví připojování k síti wifi, tak se za chvilku zobrazí odpojeno. Jednoný co jsem kdy v nastavení modemu měnil bylo zapnutí Wi-Fi, nastavení SSID, skrytí SSID a nastavil jsem šifrování WPA2-PSK. Přes kabel internet funguje an všech 3 PC co jsou k modemu připojeny. Zkoušel jsem už i změit šifrování na WEP nebo WPA-PSK a pořád to dělá to samé. Ještě je tam
Channel Selection a něj zaškrtnuto Auto scan. Prosím neví někdo jak bych se mohl připojit k wifi? Mám podezření jestli se nestalo něco s wifi vysílačem v modemu když ta síť má slabý siglál i 3 metry od modemu. Děkuji za každou odpověď, tak jsem se těšil, že konečně budu moci na mobilu na internet a zase nic. Díky moc poskytnu screeny a info o jaké si řeknete děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To nie je ten bazmek, co ma integrovanu antenu skrytu v tele routra? Ak ano necuduj sa slabemu signa…
fleg 12.09.2012 08:07
fleg
Ten co mám já má anténu venku [3014493-modem-adsl-zyxel-p660hw-t3-v2-cela-cr-1.jp g] A nevím co se s…
Menfis_cz 12.09.2012 11:38
Menfis_cz
Tak to je starsi typ, nicmenej sprav co som ti povedal. Pokial nechas skakat router po kanaloch moze…
fleg 12.09.2012 11:45
fleg
Flegu nevím čím to je, ale když přes noc vypnu modem, tak se asi vymaže client list v tom modemu. Pr… poslední
Menfis_cz 13.09.2012 12:45
Menfis_cz

Ten co mám já má anténu venku
[3014493-modem-adsl-zyxel-p660hw-t3-v2-cela-cr-1.jp g]
A nevím co se stalo ale večer jsem nastavil wifi bez zabezpeceni a na nic jineho nesahal, zase to nešlo. Taky jsem vypnul modem. A teď ráno to bezproblému šlo na nezabezpecenou, tak jsem nastavil zpatky WPA2-PSK a jde to v poradku a dosah je i mnohem vetsi nez vcera. Takže vyřešeno i když vůbec nevím jak se to stalo.

Tak to je starsi typ, nicmenej sprav co som ti povedal.
Pokial nechas skakat router po kanaloch moze sa stat, ze skoci na 12,13 kanal a zariadenia nastavene na americku normu nezvladaju tieto kanale. Preto je lepsie nastavit si kanal fixne.
To by aj vysvetlovalo preco to vcera neslo a dnes ide.

Flegu nevím čím to je, ale když přes noc vypnu modem, tak se asi vymaže client list v tom modemu. Protože včera večer jsem v něm viděl MAC adresu svého mobilu a nešlo to připojit. Vypl jsem modem a ráno byl v client list jen ten počítač co jsem z něl lezl do modemu a mobil se ráno normálně připojil na ch.8 bez problému, až přijde bratr ze školy tak zkusíme i druhý mobil, ale předpokládám, že i na něm wi-fi půjde v pohodě. Už to nebudu přenastavovat, zatím značím vyřešeno a uvidíme zítra.
Nakonec jsem to nastavil takto protože na ch.3 je nějaká jiná Wi-Fi

Širování: WPA2-PSK
SSIS zobrazeno
Kanál: 8

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru