Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wordpress - Specifický registrační formulář s "autoemailem" atd. - Odměna

Ve WP se moc nevyznam, ale rekl bych, ze ti nekdo lhal nebo z tebe delal vola zejmena v tomto "Bylo mi řečeno, že neexistuje moc šablon, které se dají editovat". V Joomle je vytvoreni formulare zalezitost par minut, kdyz s tim umis delat a WP bude to samy. Jen si musis najit plugin nebo rozsireni (nevim, jak se to ve WP jmenuje), kterej ti bude vyhovovat. Mozna bude placenej. Pro Joomlu je dobrej napriklad RSform, jestli je i pro WP nevim, tak hledej neco podobny. Dokonce i Google umi jednoduchy formulare.
Jejich uprava taky, pokud to podminky dovoluji, ale musis to umet.

Pokud mas prilis specificky pozadavky, bude ti to muset nekdo napsat "na miru" a tam nevim, jestli se se 700kc vejdes. Podle toho co popisujes bys spis potreboval nejakej jednoduchej eshop nebo neco podobny. Neprijde mne moc logicky a ucelny jebat do formulare vyber z 12 polozek, jejich kombinace apod. a jeste to komplikovat s DPH.

Jinak ale vubec nechapu ten tvuj stres z toho, ze se neco bude delat online. Bez zapojeni webu online asi nevyzkousis realne funkci emailu, protoze ho neodesles.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny