Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wordpress - Specifický registrační formulář s "autoemailem" atd. - Odměna

No prave ty muchy, ktery vzniknou ti nikdo neodladi spravne bez toho, aniz by to delal na tvym webu nebo aby mel kopii tvyho webu u sebe. Ja si myslim, ze to strasne komplikujes. O co se objis? O jaky hesla? Na web nedavej nic, co by mohl nekdo zneuzit a pust tam cloveka, co ti to naprogramuje.

Nicmene porad nechapu, ze se bojis jakyhokoli zneuziti a nebojis se toho, ze ten pepik novak, co ti udela plugin se ti pres nej muze dostat do webu, kdyz ho udela mazane a navic jak jsem psal, muzou v nem byt diry, ktery objevi nekdo jinej. Dal problemy s aktualizacema atd. Ale je to tvoje vec. Pokud je to co tvoris tak tajny a je to ten milionovej napad, tak mne prijde, ze na to jdes uplne ze spatne strany a kdyz by nekdo fakt chtel, tak ti ten tvuj WP hackne za par minut. Ty potrebujes nekoho, kdo ti to opravdu zabezpeci a kdo tomu rozumi a ne shanet pepiky za par korun. Sorry, ze ti to tak pisu, ale vidim to tak. Samozrejme to nemusim videt spravne, ale ja bych si nikdy na dulezitej web nenechal delat plugin od lojzika nebo od pepika, ale od firmy nebo cloveka, kterej se tim zivi a ma s tim nejaky zkusenosti a taky nejakou historii. A nejradsi bych stejne koupil uz neco hotovy od nekoho, kdo se tim zabyva uz nekolik let a dela to profesionalne. Na WP bude takovych firem spousta i v CR.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny