Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wordpress - Specifický registrační formulář s "autoemailem" atd. - Odměna

ty vole radku, už přestaň furt mlet jedny a ty samý blbosti, který cpeš do každýho mýho dredu a který jsem ti miliokrát vysvětloval. Co dělám, proč to dělám a na co to dělám tě opravdu nemusí zajímat. tím jak tady žvaníš furt o milionovým nápadu akorát přitahuješ neopodstatněnou a nežádoucí pozornost a mě už fakt nebaví řešit následky z toho, ačkoliv jsem si vědom, že jsem stím první přišel já, tak už zejména tobě po několikáté vysvětluji, že se nejedná o milionový a megatajný projekt. je to jen nenáročný projekt, který zajistí jisté zkušenosti nutné k dalším věcem a celý jeho popis je už veřejně přístupný.

Krom toho jsem i zde psal, že ani nevím co přesně chci resp. jak se to dělá a tudíž ani nevim, čeho se bojim :D prostě mám asi mylnej dojem, že je to jednoduchý - udělá se stránka, já pošlu celej kod kámošovi a ten to tam nahodí. o nějakejch pluginehc a dalších věcech nemám v případě www stránek šajnu, přesto jsem si myslel, že jistá bezpečnostní záplate spočívá v nedovolení přístupu do administrace webu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny