Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wordpress - Specifický registrační formulář s "autoemailem" atd. - Odměna

Mam pocit, ze jsem se o te hodnote zminil ted poprve, krom jednoho kdysi, kdesi v pokecu. Jestli sis vsiml, tak me nezajima, co delas a proc to delas. Ja se te na to nikdy neptal, takze nechapu tvoji reakci.

Ja se ti jen snazil rict, ze pokud je to, co delas k tomu, tak na to jdes podle myho uplne blbe. Tecka.

Ted pises, ze se to "tohoto" netyka, pokud se to "tohoto" netyka, tak uz vubec nechapu ty obavy. Nejsem programator, ale podle mne kdyz ti to bude delat solidni clovek, tak ti to bez vyzkouseni na tvym webu neproda, protoze to fakt nemusi spravne fungovat. Neni to chladic, kterej bys vybral podle typu motoru a auta s tim, ze musi sedet. Mas ale svuj mozek, tak to delej jak chces. Takze moje posledni slova k tomu, pokud se nejedna o nic megatajny a milionovy, tak si najmi nekoho, kdo to fakt umi a kdo ti to bude schopen aktualizovat a pripadne postupne opravovat a hlavne ho pust na web.


přesto jsem si myslel, že jistá bezpečnostní záplate spočívá v nedovolení přístupu do administrace webu.
Ja ale mluvim o necem jinym. Bezpecnostni zapatou myslim zaplaty na ten plugin nebo neco, co ti ten nekdo napise, ale res si to sam, jak uznas za vhodny. To, ze nekomu zakazes pristup do amdinistrace, jeste neznamena, ze se ti pak pres deravej nebo naopak sikovne napsanej plugin nekdo nedostane nekam, kam nema. Obzvlast kdyz tomu vubec nerozumis. Ja netvrdim, ze se neco takovy stane, ale sance na to, ze ten plugin nebo cokoli bude minimalne casem deravej a diky upgradum WP nefunkcni, je hodne velika.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny