Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wordpress - Specifický registrační formulář s "autoemailem" atd. - Odměna

čaute,

po různých zkouškách a oslovení několika známých, co se psaním webu okrajově zabývají jsem bohužel nenalezl nikoho, kdo by mi udělal stránku s registračním formulářem. Na vytvoření formuláře mám 2 dny, takže pokud se tu najde někdo, kdo ovládá na dobré úrovni wordpress, prosím o pomoc a né zadarmo.

Potřebuji vytvořit specifický registrační formulář na své stránky s automatickým procesem, kdy bude vyplněný formulář odeslán (chybně vyplněný či neúplný nikoliv) na email např. registrace@XX.cz a na email uvedený ve formuláři se z emailu registrace@XX.cz odešle potvrzení o přijetí žádosti o registraci.

Formulář bude kombinovat vyplňování klasickým způsobem a způsobem zatrháváním. Položky k vyplnění budou klasické, ale i nestandardní - tudíž je nutná případná modifikace názvů políček k vyplnění. Při zatrhávání je nutné opatření k zatržení pouze jedné možnosti v jedné oblasti. Dále je pak v objednací části nutný automatický výpočet ceny. Bude možnost výběru asi z 12 položek a jejich kombinace. Prostě aby to cenu sečetlo a někde vedle vyhodilo cenu bez DPH, výše DPH a celková cena s DPH. Na vzhledu až tak nezáleží, ale zas aby to nevypadalo jako "u doktora".

Bylo mi řečeno, že neexistuje moc šablon, které se dají editovat, takže pravděpdobně budu potřebovat napsat celou kompletní stránku i stím sčítacím a emailovým mechanismem. Zkušený člověk to údajně zvládne za odpoledne.

Dále je můj požadavek následující (a doufám, že je to možný) - celá stránka bude udělána offline, tedy bez přístupu do administrace mých stránek. hotovou stránku bych tam nahodil za pomocí kámoše. Není v tom problém? Lze vše offline udělat? vč. těch auto-emailů? (přinejhorším bych ze začátku potvrzení o přijetí dělal ručně, neočekávám tisíce regů denně).

Odměnu za tuto práci nabízím 700,- Kč, případně se můžem dohodnout i jinak. Peníze odešlu klasickým převodem na účet po nahození a prověření funkčnosti.

Podrobnosti k zadání zašlu emailem vybranému brigádníkovi.

Doufám, že moje požadavky nejsou moc přehnaný vzhledem k ceně, každopádně vše je o domluvě.

(hlavně mi to neházejte do bazaru pls)

Díky případným zájemcům.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
opravdu netuším, proč znovuvynalézáš kolo: pie-register
touchwood 16.09.2012 09:08
touchwood
díky Tači, ale pozdě. krom toho já bych ani nevěděl co googlit. koukal jsem na to a asi by se tam da… poslední
Boeing 16.09.2012 12:12
Boeing

díky Tači, ale pozdě. krom toho já bych ani nevěděl co googlit. koukal jsem na to a asi by se tam dalo udělat to co potřebuji, ale za dnešek to fakt nestihnu.

udělal jsem kontaktní formulář, kde klient vyplní důležitá data, to se mi odešle na email a já (či asistentka) na základě toho formuláře pošlu předvyplněnej registrační formulář.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru