Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chci si sestavit vlastní počítač

Tázal jste se na více věcí a sám jste deklaroval, že jste laik a náhlou tužbu složit IBM PC Lego jste dostal po shlédnutí uvedeného videa na "Tubici".
Již před mým prvým příspěvkem jste byl upozorněn na to, že bez jakýkoliv znalostí je výběr komponent a jejich složení velkým rizikem a byl jste požádán o cenovou relaci a rozlišení monitoru. A já si dovolil neslýchanou věc, jako zpochybnit váš výběr komponent! To je tedy drzost. že? Však jste se nakonec prokázal jako jako výstavní jedinec krásného, mladého a "zdravě sebevědomého" frikulína, kde nulové znalosti jsou kombinovány nejen s namyšleností o svých nekonečných schopnostech ("zdravé sebevědomí"), ale i s nebetyčnou arogancí. To se v technické praxi obyčejně dosti vymstí. A ještě se podivujete, že váš postoj k jiným není přijímán s nadšením a potleskem! Opravdu neskutečně drzé!

Video už jsem tak nějak probral, ale vzít si z toho nejen základ sestavy, ale brát doslova, co dva garážníci blábolí, to je vedoucí do Hádesova podsvětí. Špatné paměti s nevhodným napětím (1,65V!), bordel na pracovišti (HDD u kraje pracovního stolu), špatné oblečení, nulové opatření proti účinkům statické elektřiny, "plusko" a "mínusko" u spínače,... Vám možná dva mladí manažeři imponují, ale já znám výrobu, kde se se součástkami citlivými na ESD skutečně pracovalo.

Zdroj (malá "krabička", co se dává do větší krabice) považuji za nejdůležitější komponentu! Vzhledem k tomu, že jde o elektrický stroj (oprava), pak barva krytu a svítící větrník je naprosto nepodstatným parametrem! Skříň si vyberte jakou chcete, když se pohrdlivě vyjadřujete o LianLI...

dnes se dají poskládat herní počítače i za 12 000.
Je vidět, že jste znalec a je vás zde pro ostatní škoda.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny