Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysoký PING

Dobrý Den, Jedná se mi o to že mám furt vysoký ping. I když jsem restartoval modem i notebook. Stále je vysoký. Jdeme k problému co mě trápí. Takže samozřejmě hrají hry jako MULTIPLAYER. A tyto hry Chmatákov,GTA San Anderas,Counter-Strike 1.6... Hlavně spíše u gta a cska. u Cska furt mám vysoký ping. Už jsem řešil minulé téma ohledně sekaní. Aktualizoval jsem tedy tu grafiku pohoda. Nyní mě trapí ten PING. Což my způsobuje že to víceméně seká. u cska když hrají zapnu světlo F hodím granát nesekne se mi to ani u flash ale jde mi nahoru ten ping když to bouchne i když mě zabijí. Tak potom mě to kickne protože mám ping nad 103 - 200. u GTA mi naskočí varování po 1/3 že to mám vysoké. Takže bych potřeboval poradit jak se mám toho zbavit. Operátor od koho mám internet je O2... Děkují vám za rady.

Předmět Autor Datum
jaký Internet máš? ADSL? Všechno kabel a nebo máš doma wifinu? Nebo nedejbože jedeš po 3G?
Moas 21.09.2012 17:45
Moas
Mám ADSL Používám na velkém kompě kabel a na notebooku wifinu... Jenže jsem to zkoušel vyměnit že pr…
ShOp 21.09.2012 17:53
ShOp
Ale jedná se mi o tom že v Červnu a Červenci tento rok. Jsem vůbec neměl vysoký ping. Až tedkom před…
ShOp 21.09.2012 17:54
ShOp
tak si urob tracert na nejaky lubovolny server (napr. google.com) a budes vidiet kde sa co oneskoruj… poslední
MM.. 21.09.2012 18:06
MM..

tak si urob tracert na nejaky lubovolny server (napr. google.com) a budes vidiet kde sa co oneskoruje, alebo aj pinguj postupne routery z tracert vypisu prikazom ping, aby si vedel kde to oneskorenie vznika.
Vseobecne skus aj nabootovat live linux aby si vylucil problemy vo Win, pripojit sa bez routra ak mas vlastny router, ak nepomoze nic tak sa to oneskoruje u providera a budes ho muset kontaktovat.

Ak pouzivas nejake hamachi apod tak to moze byt sposobene tym ze mas to hamachi a spol v pasivnom mode (nemas verejnu IP alebo forwardnute porty apod)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru