Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obsah nesystémového disku po aktualizácii,ako by tam vybuchla delová guľa.

Takže môj najnovší problém je že včera sa asi o 18:00 stiahla nejaká aktualizácia. Nekontroloval som to iba systém nainštaloval a vyžiadal si reštart. Reštartoval som teda systém ale keď som sa vrátil zistil som že aktualizácia narobila dosť veľké škody. Obsah nesystémového disku vyzerá akoby tam vybuchla delová guľa. A ešte pred aktualizáciou bolo všetko prehľadne zoradené. Totiž súborý sú rozhádzané ako ešte nikdy. Systém alebo aktualizácia naviac vytvorila súbory a od tých súborov súbory. Respektíve od nových súborov staršie verzie a od staších ešte staršie. Trebarz od poviedky Prebodnuté srdce od novšej šestnásť stranovej staršiu desať stranovú atď... A od tých verzii ešte počiatočnú verziu jednostranovú. Takže z jedného súboru mi to vytvorilo skoro osemnásť ďalších súborov. A celkovo obsahy zložiek videa,obrázky,dokumenty,články,knihy. Všetko je rozhádzané chaoticky po celom disku v rôzných zložkách. A pôvodné zložky kde boli dokumnety pôvodne nemôžem nikde nájsť. Viete mi pomôcť čo robiť? Zatiaľ nič nebudem z diskom robiť?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
BTW. tolko problemov co mas ty neni normalne ani nahodou, takze bud si to tam sposobujes sam nejakym… poslední
MM.. 25.09.2012 17:17
MM..

BTW. tolko problemov co mas ty neni normalne ani nahodou, takze bud si to tam sposobujes sam nejakymi tunicmi alebo virmi alebo poskodenou/warezovou instalackou Win alebo janeviem co s tym Windowsom robis, alebo mas dost zasadne HW problemy a nema vyznam neustale riesit len nasledky.
A dolezite data z D: mas mat zalohovane na ext.disku + idealne aj na DVD-RW apod, tam urcite ziaden bordel neni. Takze format a obnovit zo zalohy. Zalohu nemas? Tak neplac je to len tvoja chyba

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru