Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti se zasíláním z USA - clo a daň

Tak jsem narazil na zajímavé stránky www.zasilkovasluzba.com, kde je možné si zřídit americkou adresu a tam pak si nechat poslat zboží. Od tama se pošle do ČR. (nabízejí i další služby) To se mi docela hodí, protože jeden obchod nedává záruku na zboží posílané mimo státy. Mám ale docela obavy z platby cla a daně, protože někteří říkají, že někdy i nápis gift a cena do 60 dolarů (fingovaná) tomu nezabrání. Máte nějaké zkušenosti s posíláním zboží z USA?

Předmět Autor Datum
Zatim jsem dostal vse, co jsem si objednal bez cla a DPH a cena nebyla ani fingovana - i pres $150.…
Jan Fiala 30.08.2006 18:25
Jan Fiala
Je to věc za 500 dolarů, která by tady ovšem stála možná až 20 tisíc. Takže i s těmi 1300 navíc je t… poslední
siberian 30.08.2006 18:50
siberian

Zatim jsem dostal vse, co jsem si objednal bez cla a DPH a cena nebyla ani fingovana - i pres $150. Nikdo po me nic nechtel, slo to obycejnou postou. Bylo to formou dopisu, ne baliky.

Jinak k te zasilkova sluzbe. Musel bys nakupovat hodne a casto, aby se ti to vyplatilo. Pokud sectes naklady na vedeni schranky, naklady na postovne uvnitr USA, naklady na sestaveni zasilky a naklady na postovne do CR, neni to zorvna malo...

Je to věc za 500 dolarů, která by tady ovšem stála možná až 20 tisíc. Takže i s těmi 1300 navíc je to pořád hodně výhodné. Jinak, náklady na poštovné uvnitř USA - to myslíš prachy za poslání zboží z obchodu do té schránky? Jestli jo, tak to je v klidu, bikóz FREE SHIPPING IN THE USA!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru