Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zálohování souborů u Nero StartSmart

Zdravím,
když chci zálohovat složky a soubory pomocí Nero StartSmart, tak vyberu "Zálohování souborů" a tam pomocí průvodce vyberu to, co chci zálohovat a pak kam to umístit tu zálohu. Dejme tomu, ale že chci zálohovat data okolo 20 GB, kolik to bude mít v konečné fázi? A jde to pak udělat tak, že když budu mít tu zálohu vytvořenou, ale změním tam pár souborů, aby se mně pak zálohovaly znovu jen ty změněné? Abych to nemusel dělat vše znovu?
Díky.

Předmět Autor Datum
Konečná velikost záleží na charakteru zálohovaných souborů a na zvoleném stupni komprese. Pokud chce…
jarbar 31.08.2006 13:49
jarbar
Nj, ale když to zálohuji, tak velikost toho zálohovaného mám stejnou jako originálního. Vytvoří se m…
Joska 08.09.2006 11:12
Joska
To je sice pravda, ale se zálohovacím programem je práce pohodlnější. Jen poprvé zvolíte adresáře, k… poslední
jarbar 08.09.2006 16:24
jarbar

Nj, ale když to zálohuji, tak velikost toho zálohovaného mám stejnou jako originálního. Vytvoří se mě 1 složka - s tou původní velikostí a pak aplikace asi se 4kb. Tak to mohu složky, které chci "chránit" rovnou vypálit na DVD a nemusím dělat žádnou zálohu, ne?

To je sice pravda, ale se zálohovacím programem je práce pohodlnější. Jen poprvé zvolíte adresáře, které chcete zálohovat, dál se o to nemusíte starat. Výsledný soubor je podstatně menší, díky komprimaci. Další zálohy můžete zvolit jen diferenciální, nebo inkrementální, které zálohují jen změněné soubory. Rovněž obnova souborů je podstatně jednodušší. Dá se nastavit i automatické provedení zálohy ve zvoleném intervalu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru