Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Netgear Stora MS2000 a DSL-G684T

Dobrý den,
mám komplikovaný problém. Koupil jsem si použitý NAS Netgear Stora a snažím se ho zprovoznit. Krom oběda už celý den. 3-[:x: . Mám router DSL-G684T. Snažil jsem postupovat podle tohoto návodu, bohužel mi není přáno. Můj router má trochu jiný vzhled nastavení už od druhé stránky návodu. Pravý problém nastává když po mně na 4 straně chtějí nastavení "Virtual Serveru", protože to už je úplně jiné.
Něco o nastavení jsem vydedukoval z věcí, co jsem našel na internetu, ale výsledku jsem se pořád nedobral. Povolil jsem UPnP, ale nevím na jaký Pvc (mám tu 0-7)(to v návodu na Netgear vůbec nepíší). Nahrál jsem do Virtual Server nový "profil" a přidal do něj porty, které přidávají i v tom návodu (nevím jestli dobře - v návodu vypadá rozhraní jinak. Bez výsledku. 3-[ Profil mohu přiřadit (pomocí tlačítka add) pouze do Interní IP adresy Story, kterou jsem zvolil jako statickou avšak pouze na Pvc0, bez ohledu na nastavení v záložce UPnP. :?: To celé však nemá vliv na zprovoznění portů.
Na podpoře D-link se se mnou vůbec nebavili, když zjistili, že chci připojit nějaké jiné zařízení, a ne jen něco zprovoznit v routeru. Na podpoře Netgear se se mnou bavili do té doby, než zjistili, že NAS už není v záruce. Stačil jsem se však dozvědět, že na to aby vše fungovalo, musí být v tom jejich port testu všechny porty jako OPEN. Pak teprve mohu NAS nějak dále konfigurovat. Nic z toho se mi však nedaří zařídit.
Jelikož jde o dost komplikovanou věc, nabízím možnost se spojit s nějakým schopným rádcem např. přes TeamViewer. Děkuju mockrát - už si nevím jinak rady...:.(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zdarec, mám podezření že na vině je ten router,nemáš moznost propojit vše na nějaký jiný router even… poslední
medved2010 01.10.2012 19:02
medved2010

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru