Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi na modemu, klonování MAC.....

Ahoj. Hele prosimvás. Jsem na internátě a máme tu internet. \Je tu zásuvka přímo na RJ6 ? Nechci kecat nějaký kraviny. Prostě když to připojím do ntb. tak jde net. Tedy. Přinesl sem si router Huawei ( nebo taknak). Zapojil jsem kabel do routeru a mohl sem se přes wifi připojit. Ale nastal problém když se chtel rpipojit jeste nekdo jinej. V nastavení modemu jsem zjistil že MAC adresy se v modemu "uložili" a byly jim i přiděleny IP adresy ve tvaru cca. 10.0.0.1 nebo 2 atd.. Nevím přesně.. Ale nechápu proč to nejde. :/

A ještě neco. Cyhtám tu nezabezečenou wifi. Vlastně jen já. Ale chtěl jsem jí "zesílit" nebo taknějak. šlo by to nějak udělat abych ten přijímanej signál mohl znovu vysílat třeba z modemmu ? 6e bych byl připojenej DSL kabelem.. něco takového.

Děkuju moc se v tom nevyznám a takový ty keci že jste myslel jak prázdniny skončili si prosím nechte ;) Každej nemuže bejt chytrej jako vy :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
//edit V nastavení modemu jsem zjistil že MAC adresy se v modemu "uložili" a byly jim i přiděleny I… poslední
MM.. 03.10.2012 20:45
MM..

//edit

V nastavení modemu jsem zjistil že MAC adresy se v modemu "uložili" a byly jim i přiděleny IP adresy ve tvaru cca. 10.0.0.1 nebo 2 atd.. Nevím přesně..

Tak toto budes musiet upresnit ze jak to myslis (idealne dat sem screenshot), ptz to je dost dolezite.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru