Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se synchronizací emailů při použití více email klientů

Zdravím a potřeboval bych poradit. Potýkám se s problémem úplné synchronizace emailové schránky s více email klienty s jednou email adresou. Konkrétně mi jde o to, že na stolním PC mám naistalován velký Outlook a na NTB používám Windows Live Mail. Problém je ovšem v tom, že pokud si stáhnu emaily např. do Outlooku na stolním PC, někam odejdu s Notebookem a chci pracovat s emaily, tak ty které se mi stáhli do stolního Outlooku se mi už do NTB nenačtou. To samé platí i naopak.
Pokud zkušebně zkusím stáhnout emaily přes Thunderbird tak vše funguje a maily se stáhnou všechny, ale mezi Outlookem 2010 a Windows Live Mail se mi to nedaří. Je to nastavením nebo kde hledat problém? Jde mi o to, aby se vždy stáhly všechny maily do každého klienta bez ohledu na zda jsou už v jiném klientu staženy, přečteny apod. Pro úplnost, používám Gmail na vlastní doméně ( Google Apps ). Děkuji za každou radu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny