Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výběr grafické karty

Dobrý den.
potreboval bych poradit s výběrem graficke karty PCIe, s ohledem na amaterske zpracovani videa.
hlavne nevim jestli existuje nejaka pro prevod -analog-digital a v jakych cenovych relacich se pohybuji? Predem moc dekuji za odpoved.

ZÁKL. DESKA: - Asus P5B - Intel P965
CPU: - Intel Core2 Duo E6600 2,4GHz 4MB 1066MHz 775pin BOX

Předmět Autor Datum
co presne chces prevadet ? jinak dneska uz se zpracovanim videa snad nema problem zadna karta.
Redmarx N 03.09.2006 14:29
Redmarx N
Koupil jsem si během času několik karet s video in video out.Nikdy jsem je nepoužil a zbytečně připl…
MM_tank 03.09.2006 15:16
MM_tank
Ak chces prevadzat analogovy videosignal tak potrebujes kartu s video-in, t.j. nejaku oznacenu "VIVO… poslední
MM.. 03.09.2006 15:23
MM..

Koupil jsem si během času několik karet s video in video out.Nikdy jsem je nepoužil a zbytečně připlácel.Doporučil bych ti koupit si radši tv kartu nebo pokud to myslíš moc vážně i nějakou lepší.Grafika může přestat za rok nebo za dva stačit, samostatná tv karta by měla stačit.Zvážil bych nějakou duální pro nové vysílání a s hardwarovým kodérem do mpeg2.Chce to taky mít možnost kartu vyzkoušet případně vyměnit za jinou.Grafiku bych mohl doporučit v rozumných relacích 6600GT nebo aktuální hit nižší střední třídy 7600GT.Doporučuji verzi s pasívním chlazení mám dobré zkušenosti s Gigabyte, chladič u MSI se mi zdál prťavý a poddimenzovaný.

Ak chces prevadzat analogovy videosignal tak potrebujes kartu s video-in, t.j. nejaku oznacenu "VIVO" (Edit: alebo TV kartu ako pisal vyssie MM_Tank).

Mnohi ale tvrdia ze lepsia kvalita je ak sa to prevadza digitalnou kamerou ktora napr. Firewire (na prepojenie do PC) a video-in, ptz. vraj tie kamery maju lepsi A/D prevodnik, ja osobne neviem ja sa tym nezaoberam, nevidim ziaden vyznam fotakov a kamier, aj tak si to nahrate/nafotene nikto nepozera a len to lezi kdesi v skrini :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru