Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Komentáře v MS Word 2007

Ta šedivá část je jen na obrazovce, při tisku se neprojeví.
Totiž to, co teď používáš, není pro Tvé účely asi vhodné (jak už tu taky padlo). Tohle se používá např. když pracuje na dokumentu více lidí; hlavní autor to rozešle třeba třem lidem, aby dokument zkontrolovali, doplnili dvé věci a dali návrhy na úpravu. Každý z nich může navrhnout úpravy právě formou komentářů - aby nezasahoval do napsaného textu - a na hlavním autorovi je, jestli tyto změny přijme či nikoli. Přijmutí či odmítnutí změny je automatizované, takže to velmi usnadňuje práci.

Pokud ale chceš jen něco zvýraznit, použij třeba tučn písmo nebo orámování určité části textu, třeba odstavce. Rohodně nepoužívej podtržení ani jiný font písma, to je proti typografickým pravidlům.

Pokud chceš něco okomentovat, přidat vysvětlení, tak na to je zase nejvhodnější použít Poznámku pod čarou (ta se zobrazí na té stránce, kde ji použiješ) nebo Vysvětlivku (ta se zobrazí na konci dokumentu).

Možnosti jsou opravdu různé, musíš si jen přesně uvědomit, co vlastně potřebuješ. A protože to asi s Wordem moc neumíš, zde máš něco k tomu, co jsem napsal:
http://word-navod.fotopulos.net/word-2010/formatov ani.html

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny