Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Smazané fotky z dokumentů

co si neuvědomují člověci, navyklí psát rukou: za větnou interpunkcí (tečky, dvojtečky, středníky, čárky) se dělají mezery. vždy, zásadně, bez výjimky. jinak se to na pendrek čte.
čárky a háčky nad písmeny se označují diakritika, to s mezerami nesouvisí.

stejné nepochopení vládne u záloh a instalace windows: nová instalace obvykle znamená formát systémového disku c: (a tedy ztrátu "zálohovaných" dat z plochy ~ C:\Documents and Settings\xyz\Plocha a jejich přepis novou instalací) - fak blbý nápad.
to je právě důvod, proč má být pevný disk rozdělený na "systém + aplikace" (tuto část frikulíni přeinstalovávají 10x za 3 roky), a na samostatný/logický disk "data + důkazy" - ten přežije formátování sousedního disku nedotčen.
pokud došlo k instalaci nového systému bez formátu, je možné že starý adresář windows zůstal přejmenován na windows.old, ale hlavně: pokud bylo použito nové jméno uživatele, mohl zůstat starý profil "C:\Documents and Settings\xyz\..." naživu.

ostatně pokud mám v pc nějaké důkazy a vím že se bude s pc zásadně manipulovat (přeinstalovávat), kopnu si data na externí disk / flashku / dvd médium.

jinak ta recuva uváděná v dotazu byl dobrý tah, ovšem po formátu a nové instalaci toho nemá moc k zachraňování, nejsi fbi. záleží co se opravdu s diskem dělo - chce se na to podívat normálním správcem souborů, nebo si aspoň v průzkumníku povolit zobrazení skrytých položek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny