Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak odstranit VIRUS o zablokování počítače policií?

Ale kdeže, práce pro "nerdy," jak říláš, je čím dál tím víc. Dnešní pologramot už neumí pořádně nastavit ani tu telku, natož aby ovládal PC. Takže u mně dobrý. :-)

edit: v podstatě je to analogie s automobilismem. Kdysi dávno každý řidič uměl svůj vůz (po základní stránce) servisovat, protože byl sice jednoduchý, ale vyžadoval údržbu. Dnes umí všichni točit volantem, možná natankovat, ale už taková výměna ruplé gumy je pro mnohé nepřekonatelný oříšek. Natož zvednout haubnu a zkontrolovat olej, provozní kapaliny, pojistky, baterku. O servisu v pravém slova smyslu ani nemluvě.
Obecně se hovoří o tom, že lidstvo hloupne (respektive používá "ad-hoc" znalosti) - a já s tím naprosto souhlasím. Stačí se podívat na příspěvky v tomto dotazu - většina "normálních" lidí to řeší instalací dalších sraček, místo toho, aby problém vyřešili u kořenů. Přitom odstranit tento kindervirus, který se v podstatě jen spouští se systémem a jinak žádnou agilní nákazu nevykonává, je dětsky jednoduché - nicméně je třeba vědět JAK (systém funguje), protože existuje bambilion mutací a "postup krok za krokem pro blbce" selhává. Buď rád, žes nepotkal kousky jako OneHalf, CIH apod., z těch by ses posral strachy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny